Este sitio web utiliza galletas (cookies) propias y de terceros para mejorar tu experiencia de navegación. Si continuas navegando, consideramos que nos das permiso para hacerlo.
Editorial Casals, Un paso adelante en la educación
CERCADOR

MISSIÓ

La nostra missió és fomentar la cultura a través de la lectura

Des de fa més d'un segle, Editorial Casals manté el compromís de fomentar la cultura a través de la lectura, així com d'impulsar el creixement i el desenvolupament de les persones per mitjà d'una educació en valors, creativa i de qualitat, compartida entre la família i l'escola.

Una col·laboració estreta amb la comunitat educativa ens permet innovar i evolucionar. Impulsem noves maneres d'entendre i de transmetre l'educació amb l'ús de nous suports. Enriquim els nostres projectes educatius amb recursos digitals que complementen la formació i faciliten al docent la dinamització de les classes.

Facilitem el diàleg amb els nostres clients, i per això els continguts de les nostres publicacions es desenvolupen amb valors pedagògics universals que afavoreixen el progrés cultural de la societat, sempre tenint en compte les necessitats de cada moment.

Creiem en la internacionalització de la nostra empresa amb la promoció dels projectes educatius, convenientment adaptats, en diversos països de l'Amèrica Llatina.

La nostra vocació educativa i cultural, basada en l'humanisme cristià, ens fa sensibles a la solidaritat i al suport als més necessitats. Per això col·laborem regularment amb diverses ONG que porten l'educació i la lectura a les zones més pobres del planeta.

El compromís d'Editorial Casals no seria possible sense un gran equip humà que, amb rigor, dedicació i honestedat, vetlla per les necessitats dels professors, els alumnes i les famílies.

Misión

Casals, vetlla per les necessitats de professors, alumnes i famílies.

Editorial Casals, SA
Casp, 79, 08013 Barcelona
Segells
Recursos
© 2007-2021 Editorial Casals, SA
Avís legal | Crèdits

Diseño

Vis-tek

Programación web

Mosaic Web Engineering